top of page
Red Fabric Under a Tree

AJUTORUL DE CARE AI NEVOIE

Am inceput cu simplul cuvant “ajutor”, pentru ca vrem sa ii dam din nou valoare si sa demonstram ca intr-o lume in care intrebi si nu primesti raspunsuri, unde cauti dar nu gasesti solutii, existam noi, o echipa pregatita sa iti ofere consultanta.

POVESTEA NOASTRA

Andreea-Gabriela Balauru, Owner

Pe parcursul carierei mele de manager in vanzari la cele mai mari banci din Romania, am descoperit ca majoritatea clientilor intampina dificultati atunci cand doresc sa obtina un credit. Cele mai multe probleme apar atunci cand vine vorba de prospectarea numarului mare de oferte din piata, complexitatea procesului de creditare, necunoasterea termenilor si conditiilor bancare si, cu siguranta, lipsa timpului.
Am fondat acest serviciu de consultanta pentru ca vreau sa folosesc experienta mea si a echipei pentru a ajuta cat mai multi clienti sa obtina resursele financiare de care au nevoie, atunci cand au nevoie, printr-un proces simplu, usor de urmat, bazat pe incredere, transparenta si profesionalism.

Traim intr-o lume din ce in ce mai complexa, iar sistemul bancar din Romania nu face exceptie. Desi are trebui sa ne bucure multitudinea de oferte din piata, in realitate, pasii simpli pe care trebuie sa ii urmam pentru a accesa banii de care avem nevoie, au devenit un sir lung de intrebari:

“Ce banca sa aleg?”

“Oare ma incadrez, ce conditii trebuie sa indeplinesc?”

“Ce tip de credit, ce dobanda, cate rate si pe cati ani?”

“Cat dureaza tot procesul?”

Mai mult, institutiile bancare si nebancare din Romania au propriile proceduri, conditii si criterii de eligibilitate, care de cele mai multe ori nu sunt foarte clare pentru o persoana din afara sistemului. 


Toate aceste lucruri nu fac altceva decat sa creasca numarul persoanelor si firmelor care nu reusesc sa acceseze o solutie de creditare, desi le-ar asigura banii necesari pentru a-si finanta proiectele pe termen scurt si lung. 


Daca iti suna familiar, atunci poate ai nevoie de o mana de ajutor.

SIMPLU

Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui o dorinta. De partea complicata se va ocupa echipa noastra de consultanti.

Relaxing Outdoor
Image by krakenimages

USOR

Nimic nu e usor prima oara. Tocmai de asta noi am exersat de sute de ori toti procesul prin care un client trece atunci cand vrea un credit. Pentru ca distanta dintre tine si creditul dorit sa fie masurata in mai putin de 5 pasi, usor de urmat.

INCREDERE

Ne recomanda rata mare de aprobare a clientilor nostri. Poti avea incredere in noi ca vom face tot posibilul ca tu sa te alaturi povestilor de succes.

Professional Young Woman
Cheering Crowd

SUTE DE CLIENTI FERICITI

Suntem aici sa te ajutam sa iti finantezi visele

bottom of page